fbpx

Redloop berättar historier

Vi skapar rörliga bilder i alla former, från traditionellt filmhantverk till avancerad 3D-animation. Vår tekniska kunskap är ryggraden i arbetet, men vore inget utan vår verkliga passion: historier som får dig att titta och lyssna. För oss är det själva essensen av bra kommunikation – och vår självklara ambition med varje nytt uppdrag. Oavsett om det gäller reklamfilm, presentation eller lansering, oavsett om det är för tv, in-store, mässa, mobil eller webb. Ett bra innehåll når fram. Konstigare är det inte.

Vi ger idéer liv

IDÉ OCH KONCEPTUTVECKLING
Om idén redan finns eller om vi tar fram den är mindre viktigt. Vi är lika trygga med att följa färdiga manus som att skapa hela koncept från scratch. Vår metod bygger på en strukturerad process som säkerställer ett effektivt och snyggt slutresultat.

Vi skapar magi

3D, VFX OCH MOTION GRAPHICS
Att hitta nerven i en scen eller bildsekvens är en konst. Vi vet, för vi jobbar med det varje dag, från idé till regi. Inte nog med det. Varje drömsk tanke, varje galet infall kan bli verklighet med visuella effekter och fotorealistisk 3D.

Vi står inte stilla

FILMTEKNIK OCH POSTPRODUKTION
Rörliga bilder har en enastående kraft att påverka. Ta stillbildens förmåga att förmedla information och känslor. Lägg sedan till ljud, effekter och ett starkt budskap – och du har snudd på gränslösa möjligheter att förflytta människor och tankar.